Korting, tips & reacties

Regelzorg wil de mobiliteit van senioren bevorderen. In samenwerking met professionele Partners kunnen wij u de volgende diensten aanbieden met een speciale Regelzorg korting:

Anti-slipcursus in Rosmalen met 50% korting

Zus Mies Ouderenthuiswinkel
Dé thuiswinkel voor senioren, familie en mantelzorgers.

Ouderenthuiswinkel biedt een breed pakket aan producten en diensten die zelfredzaamheid en zelfregie ondersteunen en van huis uit geregeld kunnen worden. Van diensten aan huis, cadeaus voor de (klein)kinderen, bad- en bedlinnen, grootletterboeken tot personenalarmering.
Maar ook vele hulpmiddelen die ondersteuning bieden in het dagelijkse leven, voor als de spierkracht afneemt of de mobiliteit is beperkt.
Webwinkel: www.ouderenthuiswinkel.nl, voor vragen of informatie kunt u mailen naar info@ouderenthuiswinkel.nl, of bel met telefoonnummer: (0320) 85 25 52.

Alles zelf eenvoudig geregeld!


reacties van onze klanten

Wat een geweldige service. Iedereen mag/moet het weten dat jullie echt voor de klanten zijn. Jullie zijn een voorbeeld voor heel veel instanties. Ik ga het ook rond vertellen hóór, hoe klantvriendelijk jullie zijn. Maar het hangt ook op de 1ste plaats af van de persoon die contact heeft met de klant. Dit mag zeker op jullie website geplaatst worden.

Victor Hoop

 

> bekijk alle reacties